gyor

Informatikai rendszerek

Elismert mérnöki tapasztalattal rendelkezõ tervezõmunkatársaink segítenek, hogy az elsõ lépéstõl fogva az Ön igényeinek legmegfelelõbb megoldasokat elegyítsük, legyen szó egy egyszerû hálózatról, vagy egy közepes méretû rendelõ teljes informatikai rendszerérõl.

Digitális fogászati radiológiai eszközök

Cégünk a fogászati informatika piacán szerzett tapasztalatok alapján jutott arra a döntésre, hogy ezirányú tudásunkat felhasználva megkezdtük a fogászati digitális RVG szenzorok forgalmazását, telepítését és szervizelését. Az általunk importált szenzort számos orvos és viszonteladó nagy érdeklõdéssel fogadta. A szolgáltatás sikerében nagy szerepe van a korábban megszerzett széleskörû témaismeretnek. Amennyiben az általunk forgalmazott szenzor felkeltette érdeklõdését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Személyes találkozásunk alkalmával lehetõséget biztosítunk a rendszer mûködés közben történõ megtekintésére. A cégünk álal forgalmazott szenzorok ismertetõje itt letölthetõ.

Fogászati eszközök kereskedelme

Mára szolgáltatásaink köre kibővült: orvosi eszközök kereskedelmével és szervízelésével is foglalkozunk. Az évek során az erős fogászati szakirányultságnak köszönhetően cégünk részt vett számos fogászati gyártó cég szerviztanfolyamán és kurzusán. Együttműködő partnereink között szerepel a hazai fogászati piac számos szereplője kereskedői és orvosi viszonylatban is.

Cégünk évek óta foglalkozik a Morita endodonciális eszközök (Tri Auto ZX, Dentaport ZX, Endowave) szervízelésével. 2009 tavaszától mindemellett ezek forgalmazását is megkezdte. Reményeink szerint az egyre növekvő igényeket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Bővebb információkért, kérjük látogassa meg a www.endobolt.hu weboldalunkat.

 

 


Since78 Dental Solutions
since78.net
+36 20 335 0521