img
 
img
 
img
 
img
img img img

 

Teljes szabadság!

Teljesen vezetéknélküli kommunikáció. Csökkentett energiafelhasználás. Tökéletesen kidolgozzott Bluetooth™ átvitel, akár 10 méteres hatósugárban. Ezzel a technológiával egyszerűen és gyorsan szinkronizálható a PC és az RSV-HD. A különböző interferenciáktól teljesen mentesen működik

Egyszeri érintés: Letisztult egyszerűség!

Egyetlen érintéssel képes az elkészített képet forgatni,Törölni és a számítógépre exportálni a páciens egyedül hagyása nélkül.Varázslatos, és mégis egyszerű…

Akár 4 órás folyamatos működés

Az RSV-HD 10 órás készenléti üzemidővel rendelkezik és 4 órás működési idővel. Ez lefordítva megfelel 120 felvétel elkészítésével.

Mindig kéznél!

Rögzítse az RSV-HD-t a falra, a székre, vagy a röntgen berendezés burkolatára. A rögzítésben további segítséget nyújt a rögzítő heveder, melynek segítségével szinte bárhová rögzíthető a készülék. Mindig ott ahol épp szükség van rá.

Felvételek a kijelzőn!

Kijelző a röntgen kontrolleren? Zseniális, nemde?! Nem kell többé a számítógéphez fordulni, vagy elhagyni a pácienst a széknél. A 2”-os háttárvilágítással rendelkező TFT kijelzőn várakozási idő nélkül megjelenik az elkészített felvétel. A kép tiszta és kontrasztos.

Automatikus aktiválódás

Az infrás érzékelőnek köszönhetően a készülék a tartóból történő kiemelés pillanatában automatikusan üzemállapotba helyezi megát, elindul. A rendszer innentől kezdve használatra kész. Anélkül, hogy a számítógépet megérintettük volna.

Egy rendszer mely felügyelhető!

Villógó kék LED? Biztosra vehető, hogy a kép átvitele sikeresen megtörtént. Egy gyors pillantás az akku státuszra és megtudható, hogy a berendezés meddig képes még a működésre.

Kiváló tervezés, megbízható működés!

A rendszer lelkét a Cyclone II célprocesszora adja, mely segítségével az RSV-HD -t a piacvezető digitális képfeldolgozó rendszerek közé emeli.

Fedezze fel a HD High Definition világát a rendelőben is!

Az RSV-HD szenzorok az elérhető legnagyobb valós felbontást garantálják a jelenlegi piacon. A HD+ felbontással és a 4096 szürkeárnyalatos megjelenítéssel a diagnózis új dimenziókat nyit meg.

Fejlesztés a VISIODENTNÉL

A kutatás-fejlesztésbe történő befektetéssel a Visiodent mindig egy lépéssel a konkurens gyártók előtt jár új termékeinek elkészítése során. Az RSV-HD termékcsaládot a fejlesztésbe fektetett rengeteg erőforrás végett, szerzői mintaoltalom védi.