A mai világban, amikor mindennapi életünk részévé vált a számítástechnika, fontos hogy mindig legyen egy biztos szakmai háttér, amire számíthatunk, ha problémába vagy egyszerűen csak kérdésbe ütközünk...

Cégünk 2004-ben alakult, célunk a kezdetektől a mikro és kisvállalkozások professzionális kiszolgálása, az informatika széles spektrumának egyre több szegmensében. Megpróbáltunk folyamatos és emberarcú kapcsolatot teremteni ügyfeleinkkel, mely évek alatt meghozta gyümölcsét, és már számos elégedett felhasználó számít segítségünkre, szaktudásunkra nap mint nap.

Két legfőbb szakterületünk a fogászati- és orvosi informatika, és az ebben a szférában használt eszközök kereskedelme, szervízelése és karbantartása, valamint ügyfeleink webes igényeinek teljes mértékű kiszolgálása, a domain cím regisztrálásától, a tárhely biztosításon keresztül honlapjuk kivitelezéséig.

Valljuk, hogy egy hosszantartó üzleti kapcsolat, mely kielégíti mindkét fél igényeit, csakis folyamatos, türelmes, rugalmas együttműködéssel érhető el, és mi ennek megvalósítására törekszünk, a nap 24 órájában.

Úgy gondoljuk, hogy manapság nem elég "megfelelő" színvonalon teljesítenünk, ezért a kiemelkedő színvonalú szolgáltatás érdekében mindannyian folyamatosan képezzük magunkat, hogy az Ön által feltett összes kérdésre kielégítő választ adhassunk. Reméljük munkánk, termékeink és szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és hamarosan szaktudásunk segítségére lesz Önnek is céljai elérésében. Ismerje meg DentalServer szoftver termékünket!

Gyarmati Mátyás - ügyvezető

 

 

 


Since78 Dental Solutions
since78.net
+36 20 335 0521